Diverse Foto's
Home Het Bedrijf De Producten Informatie Email

Vieveen Sate levert al jaren haar assortiment aan de kritische horeca en groothandel. Ook particulieren zijn vaak klant bij Vieveen. Zij komen speciaal naar Vieveen toe voor een heerlijk stukje vlees voor op de barbeque. De heer Vieveen adviseert zomers zelfs zijn klanten over de beste methoden van barbequen, waardoor u verzekerd van een geslaagde barbeque

U kunt bij Vieveen Saté terecht voor kipsaté, varkenssaté, sjaslicks, hawaisticks, juniorspies, worstjes, hamburgers, kipfilé, borrelboutjes en drumsticks. Natuurlijk is ook satésaus te koop en andere sauzen. Barbeques zijn te huur en de kooltjes en de aanmaakblokjes gewoon te koop.

Het uiteindelijke product klaar voor levering aan de klant. Alle producten die aan de klant geleverd worden zijn verpakt in stevige dozen zodat er tijdens het transport niets mee kan gebeuren.

De medewerkers van Vieveen Sate snijden de groenten die verwerkt zullen worden in de diverse producten.

Op onderstaande beelden ziet u de vakkundige medewerkers van Vieveen Sate aan het werk. Het dragen van handschoenen, haarnetjes en schorten is een van de vereisten binnen H.A.C.C.P norm om aan de strengste hygiene eisen te kunnen voldoen.

Doordat Vieveen Sate alle bestellingen zelf maakt is het altijd mogelijk direct in te springen op uw wensen, grotere of kleinere porties alles is mogelijk. De klant is koning bij Vieveen Sate.

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie ? Wilt u een bestelling plaatsten aarzel niet en neem contact met ons op per email (verkoop@vieveensate.nl) of telefonisch/ fax
(071- 580 34 52). Wij zijn u graag van dienst.

Copyright © 2000-2001 Vieveen Sate. Alll rights reserved